Strandhaven 10

3120 Dronningmølle

  • Ejerudgift 23.127
  • Boligareal 179
  • Grundareal 10.334
  • Kælderareal 2
  • Værelser 6
  • Energimærke

Sjældent udbudt sommerhus i ren idyl og luksus beliggende i første række til vandet med stor naturskøn have, der er en selvstændig sommerhusgrund

Her får du et nybygget luksus sommerhus fra 2016 med en rød tråd og et kvalitetsbevidst materialevalg.

Sommerhuset indeholder 179 m2 fordelt på 3 stuer en suite i åben forbindelse med køkkenalrum, stor master afdeling, panic room, gæstetoilet, trappeløb og hall.

Stuerne er enestående. Enorm loftshøjde. Fantastisk lysindfald. Fine detaljer. Hyggelige pejse og plads til hele familien. Store vindues- og dørpartier med udsigt til vandet og adgang til den store terrasse, udekøkken og den parkligende have.

Spisestue med plads til det store spisebord i forlængelse af mopmoderne køkkenalrum.

Specifikt designet og tilpasset snedkerkøkken med klare referencer til klassisk, fransk landstil og smukke kontraster i bruneret messing. Alt i hårde hvidevarer plus vinkøleskab, gaskomfur m.v. Endvidere udekøkken med pizzaovn.

Den hyggelige og autentiske charme er smukt kombineret med et moderne og elegant touch. Sommerhuset indeholder et væld af smukke detaljer og snedkerarbejde. Herunder blandt andet trælofter med gennemgående bjælker og elegante udskæringer, fine tværgående bjælker, flotte Dinesen plankegulve, paneler, hvid svensk porcelænsovn og fin indbygget pejs, fyldningsdøre, hall med store ølandssten og 7 meter til loftet, trappeløb med fine balustre, snedkerlavede skabe og sofaseng, der sprænger skalaen for hyggekroge m.v - alt nyt, optimal floorplan, topmoderne landkøkken, toptjekket badeværelse, gulvvarme og jordvarmeanlæg, panic room, high sicurity system, el-laderstander til el-bil, m.v.

Master afdeling består af stort master bedroom med direkte adgang til altan og magisk udsigt til vandet. Master bathroom bygget i store ølandssten med dobbeltbruser, stort dobbeltbadekar i smuk sandsten, dobbeltvask i smuk marmor, gennemgående Toni armatur i messing - ligesom i resten af sommerhuset. Toilet for sig ved siden af badeværelset i samme røde tråd. Endvidere udendørsbruser.

Stort walk-in closet med hele molevitten i forlængelse af en stor sofaseng.

Panic room i master afdeling på 1. etage.

Stor og præsentabel hall med enorm loftshøjde på 7 meter ish og fine ølandssten.

Gæstetoilet i stueetagen i samme røde tråd som toilet og badeværelse på 1. etage.

Haven er et kapitel for sig, der i dag består af en parkligenende have. En del af haven er en selvstændig matrikel beliggende i sommerhusområde. Herunder Møllemarken 1 - matrikelnummer 1ui, der oprindeligt var delt op i 2 bebyggede matrikler - i dag er de 2 tilkøbte matrikler sammenmatrikuleret til én matrikel - altså matrikelnummer 1ui, der består af 2.569 m2. Det betyder, at du nemt kan bygge endnu et sommerhus, gæstehus eller hvad hjertet begærer på den anden selvstændige matrikel - eller bare nyde den store naturskønne have i bedste idylliske Morten Korch stil i første række til vandet. Den smukke have omgrænses af en mur skjult af træer, buske og planter, hvilket giver et smukt og ugeneret privatliv. Fra haven er der direkte adgang til stranden.

Sommerhuset, der er opført i 2016, fremstår cute og præsentabelt i sin byggestil i træ med charmerende stråtag, fundament i sten, sort træbeklædning, korssprossede vindues- og dørpartier, hvide snedkerlavede døre med fine detaljer og udskæringer, m.v.

Lige inden for den store port er parkeringsplads med plads til flere biler og etableret ladestander til el-bil.

Topbeliggende på én af Dronningmølles absolut bedste adresser. Strandhaven direkte til vandet i naturskønne omgivelser og i gåafstand til Hovedgaden med butikker, restaurant- og cafémiljøet, gallerier, m.v. Ligeledes i gåafstand til indkøbs- og transportmuligheder.

Liebhaveri i særklasse!