Strandvejen 439, st. th.

2930 Klampenborg

  • Pris 9.500.000 kr.
  • Ejerudgift 6.823 kr.
  • Boligareal 173 kvm
  • Grundareal 3.479 kvm
  • Værelser 5
  • Energimærke

Arkitektonisk mesterværk i første række til Øresund med enestående havudsigt og townhouse feeling.

Arkitektonisk mesterværk i første række til Øresund med enestående havudsigt og townhouse feeling.

Velkommen til Strandvejen 439 - et arkitektonisk mesterværk med townhouse feeling i 2 plan fantastisk beliggende med udsigt til Øresund, Bellevue Strand og Dyrehaven "i baghaven".

Her får du 173 veldisponerede kvadratmeter fordelt på stor stue, spisekøkken, stue på 1. etage, 2 store værelser, badeværelse, gæstetoilet, fordelingsgang og entré. Uanset, hvordan du vælger at indrette de mange kvadratmeter, er mulighederne mange.

Den store stue rummer en enorm loftshøjde på ca. 5 meter, hvilket giver masser luft og volumen i boligen. De store vinduespartier fra gulv til loft forsyner naturligvis boligen med et fantastisk lysindfald og en storslået udsigt til vandet. Fra den store stue er der adgang til privat terrasse, hvor udsigten kan nydes.

Nyt spisekøkken fra Kvänum i hvide elementer.

Stue eller værelse på 1. etage, hvorfra der kig ned i den store stue og selvfølgelig en fantastisk havudsigt.

Derudover rummer boligen 2 store, regulære værelser.

Badeværelset er nyt, lyst og indeholder alt det nødvendige. Endvidere stor brusenische i Corian, gulvvarme (opvarmes med el), bademøbel, m.v.

Ejendommen, der er tegnet af Arne Jacobsen og opført i 1936, fremstår flot og velholdt. Ejendommen er fredet, hvilket betyder, at man er fritaget for at betale ejendomsskat. Bemærk de lave ejerudgifter, hvilket afspejler en veldrevet ejerforening. Bag ejendommen er en stor parkeringsplads.

Beliggende på én af de absolut bedste adresse i Klampenborg - med udsigt til Øresund - Bellevue Strand ude foran hoveddøren samt få minutters gang fra Dyrehaven. Tæt på det hyggelige havnemiljø i Taarbæk Havn, Skovshoved Havn, Københavns Golfklub, Mattssons Rideskole, Klampenborg Galopbane og utallige rekreative områder. Endvidere tæt på gode indkøbsmuligheder, restaurant- og cafémiljø, skoler, børnehaver og offentlig transport.

Alt i alt et arkitektonisk mesterværk i første række til Øresund med enestående havudsigt og townhouse feeling, der har status som ejerlejlighed med lave ejerudgifter.