Strandvejen 441, st. tv.

2930 Klampenborg

  • Ejerudgift 8.290
  • Boligareal 174
  • Værelser 5
  • Energimærke

Arkitektonisk mesterværk i første række til Øresund med enestående havudsigt og townhouse feeling

Velkommen til Strandvejen 441 - et arkitektonisk mesterværk med townhouse feeling i 2 plan fantastisk beliggende med udsigt til Øresund, Bellevue Strand og Dyrehaven "i baghaven".

Her får du 174 veldisponerede kvadratmeter fordelt på stor stue, spisestue i forlængelse af køkken, 3 gode værelser, badeværelse, bryggers, fordelingsgang med indbyggede skabe, pulterrum og entré. Uanset, hvordan du vælger at indrette de mange kvadratmeter, er mulighederne mange.

Den store stue rummer en enorm loftshøjde på ca. 5 meter, hvilket giver masser luft og volumen i boligen. De store vinduespartier fra gulv til loft forsyner naturligvis boligen med et fantastisk lysindfald og en storslået udsigt til vandet. Fra den store stue er der adgang til privat terrasse, hvor udsigten kan nydes.

Køkkenet er specieldesignet og -tilpasset i hvide elementer med gennemgående Gaggenau hårde hvidevarer. I forlængelse af køkkenet er et stort repos, der er en oplagt spisestue, hvorfra der kig ned i den store stue og selvfølgelig en fantastisk havudsigt.

Derudover rummer boligen 3 gode, regulære værelser. Heraf 2 værelser i stueetagen og 1 værelse på 1. etage.

Badeværelset er lyst og indeholder alt det nødvendige. Endvidere stor brusenische, gulvvarme, bademøbel, VOLA armaturer m.v.

Ejendommen, der er tegnet af Arne Jacobsen og opført i 1936, fremstår flot og velholdt. Ejendommen er fredet, hvilket betyder, at man er fritaget for at betale ejendomsskat. Bemærk de lave ejerudgifter, hvilket afspejler en veldrevet ejerforening. Bag ejendommen er en stor parkeringsplads. Derudover garager, der er mulige at tilkøbe.

Beliggende på én af de absolut bedste adresse i Klampenborg - med udsigt til Øresund - Bellevue Strand ude foran hoveddøren samt få minutters gang fra Dyrehaven. Tæt på det hyggelige havnemiljø i Taarbæk Havn, Skovshoved Havn, Københavns Golfklub, Mattssons Rideskole, Klampenborg Galopbane og utallige rekreative områder. Endvidere tæt på gode indkøbsmuligheder, restaurant- og cafémiljø, skoler, børnehaver og offentlig transport.

Alt i alt et arkitektonisk mesterværk i første række til Øresund med enestående havudsigt og townhouse feeling, der har status som ejerlejlighed med lave ejerudgifter.