Strandvejen 8B

3220 Tisvildeleje

  • Ejerudgift 3.512
  • Boligareal 60
  • Grundareal 1.200
  • Værelser 4
  • Energimærke

HYGGELIGT SOMMERHUS TOPBELIGGENDE I TISVILDELEJE

Velkommen til Strandvejen 8B - Her får du et charmerende sommerhus på 60 kvadratmeter boligareal fordelt på stue med direkte udgang til terrassen, køkken, 3 værelser og badeværelse. Derudover er der i forlængelse af køkkenet et bryggers på yderligere 20 kvadratmeter, hvor der også er et gæstetoilet.

Perfekt planløsning med stuen som hjertet i sommerhuset. Hyggelig stue med kamin/brændeovn og plads til hele familien kan samles. Herfra er der et skønt kig ud i den grønne velanlagte have omkranset af træer og buske. Fra stuen er der udgang til den træbeklædte sydvestvendte terrasse.

Sommerhuset indeholder 3 gode værelser med 6 - 8 sovepladser.

Badeværelse med flotte klinker, brusekabine, vindue m.v.

Hvidt og klassisk køkken. Fra køkkenet er der direkte udgang til en lille hyggelige terrasse, hvor man kan sidde og nyde aftensolen.

Sommerhuset, der er opført i 1940, emmer af sjæl og charme. Fremstår flot og præsentabel i sin byggestil. Den røde træfacade og de hvide vinduespartier giver sommerhuset et indbydende og charmerende udtryk.

I haven er der smuk grøn beplantning, der følger det meste af grunden. Grunden er 1.200 kvadratmeter med mange muligheder. Skønne omgivelser og atmosfære.

Topbeliggende på én af Tisvildelejes absolut bedste adresser. Strandvejen ligger få skridt fra vandet og Helenekilde. Endvidere i gåafstand til Hovedgaden med butikker, gallerier, restaurant- og cafémiljøet, m.v. Ligeledes i gåafstand til indkøbs- og transportmuligheder som Tisvildeleje Station.

Charmerende sommerhus, der er sjældent udbudt og hvor du ikke går på kompromis med beliggenheden.

Velkommen til Strandvejen 8B!