Svanemøllevej 33

2900 Hellerup

  • Pris 42.000.000
  • Ejerudgift 6.394
  • Boligareal 511
  • Grundareal 928
  • Kælderareal 181
  • Værelser 13
  • Energimærke D

Sjældent udbudt liebhaveri i særklasse i Rygvangskvarteret

Velkommen til Svanemøllevej 33. Her får du samlet ca. 700 kvadratmeter, der aktuelt er opdelt i 2 lejligheder og nemt kan genblive een stor ejendom. Heraf 511 kvadrameter boligareal plus 178 kvadratmeter fuldt udnyttet kælderetage.

Stueetagen indeholder 3 stuer en suite med køkkenalrum, hvoraf de ene stue er master afdeling med master bedroom, walk-in og eget badeværelse. Derudover stor hall med smukt trappeløb, entré og gæstetoilet. 3 store værelser i kælderetagen med badeværelse, gamer-rum, vinkælder, viktualierum, depotrum og teknikrum.

1. og 2. etage består af et stort køkkenalrum med adgang til altan, 3 gode værelser, walk-in closet, badeværelse, sauna, bryggers, viktualierum, seperat indgangsparti med flot trappeløb samt tilhørende kælderrum.

Den herskabelige og autentiske charme er smukt kombineret med et minimalistisk, moderne touch. Ejendommen indeholder gennemgående sildebensparket i stueetagen samt plankegulve i resten af ejendommen, enorm loftshøjde, fine originale vinduespartier med håndtrukket glas, smuk stuk, dekorative rosetter, fyldningsdøre, høje paneler, radiatorskjulere, åben pejs, m.v., der går godt hånd i hånd med topmoderne køkkenalrum, toptjekkede badeværelser, nyt el, filt på væggene og spots i loftet, indbyggede skabe m.v. De store vinduespartier forsyner naturligvis ejendommen med et fantastisk lysindfald.

Specifikt designet og tilpasset Boform køkken med et væld af tilvalg. Alt i hårde hvidevarer plus vinkøleskab, m.v. 2 vandhaner med koldt varnd, varmt vand, quooker, qooler og danskvand. Her er plads til det store spisebord og hele familien. I den ene ende af køkkenalrummet er etableret en fin åben pejs og i den anden ende gulv-til-loft dørpartier - der kan åbnes helt op - med direkte adgang til den store sydvestvendte terrasse og haven.

Stuerne er enestående. 3 stuer en suite i åben forbindelse med køkkenalrum, hvoraf den ene stue aktuelt er master afdeling. Unik stuk, dekorative rosetter, den gamle skjulte stuepigedør til den fine spisestue og masser af fine detaljer, der emmer af sjæl og charme. Fantastisk syd- og vestvendte vinduespartier med direkte adgang til stor, sydvestvendt terrasse og haven.

Master afdeling - master bedroom med walk-in closet og eget badeværelse.

Endvidere 6 gode værelser, 2 ekstra badeværelser og gæstetoilet.

Ejendommen, der er opført i 1937, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil. Bemærk de lave ejerudgifter.

Topbeliggende på én af Hellerups absolut bedste, mest celebre og mondæne adresser, hvor ejendommene pryder gadebilledet. Svanemøllevej i Ryvangskvarteret ligger få skridt fra rekreative områder, forretninger, restaurant- og cafemiljø, skoler, indkøbs- og transportmuligheder, der gør det muligt at være overalt i København og i Kastrup Lufthavn på under 20 minutter.