Søvej 2

3210 Vejby

  • Ejerudgift 2.660
  • Boligareal 113
  • Grundareal 935
  • Værelser 4
  • Energimærke

Plug and play sommerhus med topbeliggenhed tæt på vandet i Vejby Strand

Her får du et moderne, gennemført og toptjekket sommerhus, der er nyt fra A-Z og kun 150 meter fra vandet.

Velkommen til Søvej - Her kan du se frem til hygge, afslapning og du kan roligt sænke skuldrene, når du træder indenfor. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje både inde og ude. Byggeriet er gennemført med sans for detaljer og perfektion i de bedste materialer.

Her får du 150 indflytningsklare kvadratmeter, der er arkitekttegnet og med en gennemgående rød tråd fordelt på stort lyst køkkenalrum i forlængelse af stuen, tre gode værelser, badeværelse, gæstetoilet, sauna og entré. Sommerhuset har veldisponerede kvadratmeter, gode materialer, et væld af detaljer og naturskøn have.

Sommerhuset rummer store og brede vinduespartier. De mange vinduespartier forsyner naturligvis sommerhuset med et fantastisk lysindfald.

Optimal floorplan med køkkenalrummet som hjertet i sommerhuset, hvorfra der er adgang til de store terrasser og haven, den cozy stue, værelsesafdelingen og entréen.

Køkkenet er topmoderne. Den store stue har kanp 4 meter til loftet, hvilket giver masser af luft og volumen i rummet. Fra stuen er der direkte adgang til den store og solrige sydvestvendte terrasse.

Der er 3 gode, regulære værelser. 2 af værelserne er med egen adgang til terrasse og haven.

Badeværelset, der er stilfuldt udført, har flotte armaturer, fine klinker, klassisk bademøbel, ovenlysvindue over brusenichen, gulvvarme - ligesom i resten af sommerhuset, m.v.

Grunden, der er en kuperet hjørnegrund, er 935 kvadratmeter og er omkranset af grøn beplantning, hvilket giver et smukt naturskønt view og privatliv i haven. Skøn atmosfære og omgivelser, hvor der er plads til hele familien. Haven har hyggespots, stor terrasse, grillområde, udendørsbruser, sauna og hele molevitten.

Sommerhuset, der stod færdig i 2021, fremstår smagfuldt og præsentabel i sin byggestil med charmerende træbeklædning, flotte vinduespartier med sorte rammer og nye døre med fine detaljer. Materialerne er nøje udvalgt, så de passer ind i omgivelserne. Sommerhuset fascinerer med et arkitektonisk møde mellem det moderne udtryk og den vilde natur omkring det.

Beliggende i det meget populære og attraktive område i Vejby Strand med bare 150 meters afstand til vandet og badestrand, der kan tilgås via den private strandtrappe, der vedligeholdes af grundejerforeningen. Endvidere i gåafstand til grønne områder, indkøbsmuligheder, restaurant- og cafemiljø og meget mere.

Liebhaveri i særklasse!