Taarbæk Strandvej 69F

2930 Klampenborg

  • Ejerudgift 7.191
  • Boligareal 175
  • Grundareal 132
  • Værelser 5
  • Energimærke A2015

SJÆLDENT UDBUDT ARKITEKTONISK MESTERVÆRK MED PARKERING PÅ TAARBÆK STRANDVEJ

Velkommen til Taarbæk Strandvej - et arkitektonisk mesterværk med townhouse feeling i 2 plan fantastisk beliggende tæt på vandet, stranden og med Dyrehaven "i baghaven".

Her får du 175 veldisponerede kvadratmeter fordelt på stort køkkenalrum i forlængelse af stor stue, master afdeling med walk-in closet og badeværelse, yderligere 2 gode værelser og endnu et badeværelse. Uanset, hvordan I vælger at indrette de mange kvadratmeter, er mulighederne mange.

Ejendommen er nyopført med et kvalitetsbevidst materialevalg, hvor der er tænkt over hver en detalje.

Køkkenalrummet og den store stue rummer både kvardratmeter og kubikmeter med en enorm loftshøjde, hvilket giver masser luft og volumen i boligen. De store vinduespartier fra gulv til loft forsyner naturligvis boligen med et fantastisk lysindfald. Fra den store stue er der adgang til terrasse og gårdhave, hvor du går fra de smukke (250 mm massive) Dinesen planker ud og nyder de skønne omgivelser.

Køkkenet er fra Unoform i hvide elementer med med køkkenø og masser af tilvalg. Blandet andet Corian bordplade, VOLA armatur, Qooker, Miele hårde hvidevarer m.v.

Fra køkkenalrummet følger vi det smukke trappeløb op på 1. etage, hvor loftet følger taghældningen med ca. 4 meter til kip, hvilket synes som et kunstværk i sig selv.

Master afdelingen rummer et stort soveværelse, walk-in-closet og badeværelse, der ligeledes følger den røde tråd i boligen.

Derudover rummer boligen 2 gode, regulære værelser.

Det andet badeværelse følger - ligesom badeværelset i master afdelingen - den røde tråd med store, grå fliser, Unoform bademøbel, VOLA armaturer m.v. Endvidere vaskemaskine og tørretumbler fra Miele.

Ejendommen, der er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter og opført i 2019, fremstår flot og let med en meget streng streg. Ejendommen er muret i Ytong energi+, hvilket har meget stærke isolerende egenskaber. Den smukke og minimalistiske facade er i ren puds. Bemærk de lave ejerudgifter, hvilket afspejler en veldrevet forening.

Til ejendommen hører en privat parkeringsplads samt mulighed for gæsteparkering. Endvidere medfølger tilknyttet skur til boligen.

Grunden er anlagt med henblik på selv at kunne nedsive regnvand - og er dermed fremtidssikret mod ekstreme vejrfænomener. Det er tænkt over hver en detaljer - både indvendigt og udvendigt.

Beliggende på én af de absolut bedste adresse i Taarbæk - få minutters gang fra blandt andet vandet, byen, Bellevue Strand og Dyrehaven. Tæt på det hyggelige havnemiljø i Taarbæk Havn, Skovshoved Havn, Københavns Golfklub,
Mattssons Rideskole, Klampenborg Galopbane og utallige rekreative områder. Endvidere tæt på gode indkøbsmuligheder, restaurant- og cafémiljø, skoler, børnehaver og offentlig transport.

Alt i alt et sjældent udbudt arkitektonisk mesterværk af et townhose topbeliggende på Taarbæk Strandvej med parkering - liebhaveri i særklasse!