Tisvilde Lundevej 11B

3220 Tisvildeleje

  • Pris 9.575.000
  • Ejerudgift 3.669
  • Boligareal 128
  • Grundareal 2.563
  • Værelser 4
  • Energimærke

SKØNT SOMMERHUS TOPBELIGGENDE I NATURSKØNNE TISVILDE LUNDE

Velkommen til! Sommerhuset byder på 89 kvadratmeter med en gennemgående rød tråd fordelt på stue og køkkenalrum, 3 gode værelser, badeværelse, fordelingsgang og entré. Endvidere et anneks på 39 kvadratmeter.

Lige så snart du træder ind af døren, vil du straks blive grebet af den hyggelige og autentiske sommerhuscharme. Sommerhuset har et væld af fine detaljer, herunder blandt andet gennemgående lyse fyrretræsplankegulve, hvide vægge og trælofter, indbyggede skabe, m.v. Masser af vinduespartier, der naturligvis forsyner sommerhuset med et fantastisk lysindfald - især i stuen, hvor du både har et ovenlysvindue og kig til den naturskønne have.

God planløsning med køkkenalrum og stuen som hjertet i sommerhuset. Stue med pejs, hyggekroge og god plads, hvor hele familien kan samles. Herfra er der adgang til den overdækkede terrasse, der vender stik syd med kig til den ugenerte have.

Nyt og lækkert specielt tilpasset snedkerkøkken, der fremstår meget præsentabelt og indbydende.

Masterbedroom med masser af indbyggede skabe og direkte kig til den naturskønne have. Endvidere er der 2 gode værelser, hvoraf det ene værelse har direkte adgang til en stor sydvendt terrasse, hvorfra udsigten til haven kan nydes.

Badeværelse med flotte grå fliser, bruseniche, gulvvarme, vindue, m.v.

Sommerhuset, der er opført i 1962, fremstår yndigt i sin byggestil med charmerende træbeklædning og flotte hvide vinduespartier.

Endvidere et selvstændigt anneks på 39 kvadratmeter, der blev opført i 2015. Toptjekket. Her er der plads til overnattende gæster eller en priviligeret teenageafdeling. Opført i lækre materialer. Annekset fordeler sig på stor stue, snedkerkøkken, badeværelse og hems med ekstra sovepladser.

Til sommerhuset hører herudover et skur.

Grunden er på hele 2.563 kvadratmeter og er skøn. Området er kendetegnet ved de skønne naturgrunde, gamle træer, grusveje og en helt særlig atmosfære. Den smukke have og de store terrasser er virkelig et kapitel for sig. Her afgrænses grunden af smuk grøn beplantning hele vejen rundt, hvor vejret og udsigten kan nydes i helt private omgivelser. I haven er der adskillige hyggekroge, herunder solrige terrasser, vildtmarksbad og sauna, der er opført i samme stil som sommerhuset.

Topbeliggende i naturskønt og fredeligt område i det eftertragtede "Lundene". Kort gåtur fra Tisvilde Hegn, Sandflugtsmonumentet og samtidig kun en kort cykeltur fra de skønne badestrande og livet i Tisvilde med butikker, restaurant- og cafémiljøet, gallerier, m.v. Ligeledes i kort køreafstand til indkøbs- og transportmuligheder som Tisvildeleje Station.

Velkommen til Tisvilde Lundevej 11B!

Kontakt Ejendomsmægler Sarah Kock Pedersen på 2446 4564 / sk@camillathouber.dk for yderligere oplysninger eller interesse