Trondhjemsgade 15, 2.

2100 København Ø

  • Pris 22.000.000
  • Ejerudgift 8.880
  • Boligareal 242
  • Værelser 5
  • Energimærke E

Liebhaveri i særklasse. Nyrenoveret herskabslejlighed med godkendelse til altan på indre Østerbro. Sjældent udbudt topbeliggende arkitektonisk perle.

På 2. etage gemmer sig en smuk herskabslejlighed, der i 2021-2022 er renoveret fra A-Z af Poliform Copenhagen.

De herskabelige detaljer og den autentiske charme er smukt bevaret, kombineret med et unikt internationalt minimalistisk touch, hvor design og kvalitet mødes kompromisløst.

Lejligheden har herskabelige højloftede rum, smukke stuklofter, dekorative rosetter, fyldningsdøre, paneler, pejs, radiatorskjulere m.v. De 14 store originale vinduespartier med håndtrukket glas, giver naturligvis et fantastisk lysindfald. Lejligheden er gennemgribende renoveret i Poliform's gennemførte design med et væld af custommade detaljer. Toptjekket, total indflytningsklar og har ikke været beboet.

Lejligheden rummer 242 m2 boligareal, der indeholder:

Entré med af smukke indbyggede skabe fra Poliform.

Køkkenalrummet i den ovale stue udgør lejlighedens centrum med specialdesignet og -tilpasset køkken fra Poliform. Køkkenet er udført i mørkt solid wood, dobbelt køkkenø med integreret spiseplads, marmor bordplader, bordemfang, qooker med qooler, isvand, danskvand, kalkfri vand, samt alle luksus hvidvarer fra Gagganau. Herunder køle-fryseskab, vinskab, ovn, varmeskuffe, kaffemaskine og opvaskemaskine. Der er lys i alle skuffer og skabe, ligesom i resten af lejligheden, samt masser af custommade detaljer til opbevaring og optimal funktionalitet.

3 stuer en suite i folængelse af køkkenalrummet. Den store stue (oprindeligt 2 stuer) har en flot udsigt, fantastisk lysindfald, plads til det store spisebord og den cozy stue. Endvidere smuk stue (i det gamle herreværelse) med pejs og tv, hvilket nemt kan anvendes til stue såvel som værelse.

Masterafdelingen emmer af luksus, spa og hotel vibe. Stort master bedroom med indbyggede garderobeskabe. Stort master bathroom med tjekket badekar, specialintegreret bruseløsninger, flotte armaturer, bademøbel med dobbeltvask, indbyggede skabe fra Poliform, seperat toilet, gulvvarme, m.v. Fliser i travertin på gulv og vægge med smuk sanitet fra italienske Antonio Lupi og hele molevitten. Altsammen med et udsøgt og kvalitetsbevidst design- og materialevalg.

Endnu et stort værelse med indbyggede garderobeskabe og tilhørende badeværelse i samme røde tråd.

Bryggers med Gaggenau vaskesøjle og direkte adgang til bagtrappe.

Ejendommen, der er opført i 1907, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil med elegante udskæringer og detaljer. Stort og præsentabelt indgangsparti, opgang med smukt trappeløb og fine balustre. Flotte, massive hoveddøre med fine detaljer. Messing dørtelefon. Godkendelse til etablering af vestvendt altan.

På begge sider langs det fantastiske udsyn fra lejligheden pryder de øvrige ejendomme gaden. Der er kun én lejlighed på hver etage i denne ejendom. Til lejligheden hører 2 store loftrum og 1 kælderrum.
Bagved ejendommen finder I et gårdmiljø. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter til ejerforeningen.

Topbeliggende på en af Østerbros absolut bedste, mest celebre og mondæne adresser, hvor ejendommene pryder gadebilledet. Trondhjemsgade ligger få skridt fra rekreative områder som Østre Anlæg, Kastellet, gåafstand til København Centrum, Strøget, restaurant- og cafemiljø, samt få skridt fra indkøbs- og transportmuligheder på Østerport, der gør det muligt at være overalt i København og Kastrup Lufthavn på under 20 minutter.

Velkommen til Trondhjemsgade!