Trondhjemsgade 15, 2.

2100 København Ø

  • Ejerudgift 8.883
  • Boligareal 242
  • Værelser 8
  • Energimærke E

Smuk herskabslejlighed på indre Østerbro med godkendelse til etablering af vestvendt altan.

Smuk og klassisk herskabslejlighed med storslået udsigt beliggende på indre Østerbro med godkendelse til etablering af vestvendt altan.

Her er en unik mulighed for at erhverve sig en lejlighed på én af Østerbro's absolut bedste adresser. På anden etage gemmer sig en smuk og klassisk herskabslejlighed med højt til loftet og masser af autentisk charme.

Herligheden byder på 242 kvadratmeter boligareal fordelt på spisekøkken, 3 stuer en suite, 4 værelser, badeværelse, gæstetoilet, fordelingsgang og entré. Uanset, hvordan I vælger at indrette kvadratmeterne, er mulighederne mange.

Lejligheden indeholder detaljer såsom fine stuklofter, dekorative rosetter, fyldningsdøre, paneler, flotte gulve, radiatorskjulere, snedkerlavede skabe, pejs, m.v.

Endvidere optimal udnyttelse af kvadratmeterne uden gennemgangsrum, nyere el (freset ind i væggene), filt på væggene, spisekøkken med tilvalg og nem mulighed for etablering af vestvendt altan, masser af skabsplads, gode regulære værelser m.v.

De store vinduespartier forsyner naturligvis boligen med et fantastisk lysindfald - hvorfra der også er en storslået udsigt ned gennem gadens smukke ejendomme og helt til Kastellets trækroner.

Ejendommen, der er opført i 1907, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil. Bagved ejendommen finder I et gårdmiljø. Lejligheden er beliggende som hjørnelejlighed. På begge sider langs det fantastiske udsyn pryder de øvrige ejendomme gaden. Der er kun én lejlighed på hver etage i denne ejendom. Til lejligheden hører 2 store loftrum og et kælderrum. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter til ejerforeningen.

Topbeliggende i Det Norske Kvarter - ét af Østerbros absolut bedste kvarterer - tæt på Kastellet, Østre Anlæg, Østerport Station og det spændende handelsliv omkring Indre By, Østerbrogade og Nordre Frihavnsgades specialbutikker, samt restaurant- og cafémiljøet i Indre By, ved Søerne, Sankt Jakobs- og Bopa Plads. Endvidere tæt på øvrige rekreative områder såsom Classenshave, Amaliehaven, Kongens Have og Fælledparken, samt det nye og spændende havnemiljø i Nordhavnens Århusgadekvarter.

Liebhaveri i særklasse!