Trondhjemsgade 15, mezz.

2100 København Ø

  • Pris 14.800.000
  • Ejerudgift 7.673
  • Boligareal 221
  • Værelser 7
  • Energimærke E

SMUK OG KLASSISK HERSKABSLEJLIGHED TOPBELIGGENDE I DET NORSKE KVARTER PÅ INDRE

Velkommen til Trondhjemsgade - Her får du 221 kvadratmeter boligareal fordelt på stor oval spisestue, stue, 4 gode værelser, køkken, badeværelse, gæstetoilet, bryggers og entré.

Her er en unik mulighed for at erhverve sig en lejlighed på én af Østerbro's absolut bedste adresser. Herskabslejligheden har højt til loftet og indeholder et væld af detaljer såsom sildebensparket, smuk stuk, dekorative rosetter, fyldningsdøre, høje paneler, lister på væggene, radiatorskjulere, flotte vinduespartier, m.v.

Den ovale spisestue er enestående. Her er der plads til hele familien.

I forlængelse af spisestuen finder man stuen. Fra stuen har du en storslået udsigt ned ad gadens smukke ejendomme og til kastellets trækroner. De store vinduespartier forsyner naturligvis lejligheden med et fantastisk lysindfald.

Stort og lyst master bedroom med fine indbyggede skabe.

I alt 4 gode soveværelser.

Badeværelset indeholder flotte klinker, smukt bademøbel, stor bruseniche, vindue, gulvvarme og hele molevitten. Endvidere har lejligheden et gæstetoilet.

Optimal udnyttelse af kvadratmeterne uden gennemgangsrum.

Ejendommen, der er opført i 1907, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil med elegante udskæringer og detaljer. Stort og præsentabelt indgangsparti, opgang med smukt trappeløb og fine balustre. Flotte, massive hoveddøre med fine detaljer. Messing dørtelefon.

Lejligheden, der er beliggende på et hjørne som en høj og ugeneret mezzanin. På begge sider langs det fantastiske udsyn fra lejligheden pryder de øvrige ejendomme gaden. Der er kun én lejlighed på hver etage i denne ejendom. Til lejligheden hører 2 store loftrum og 1 kælderrum. Bagved ejendommen finder I et gårdmiljø. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter til ejerforeningen.

Topbeliggende på een af Østerbros absolut bedste og mest celebre adresser, hvor ejendommene pryder gadebilledet. Trondhjemsgade ligger få skridt fra rekreative områder som Søerne, Fælledparken Østre Anlæg, Kastellet - gåafstand (gennem 3 naturskønne parker) til København Centrum, Strøget, restaurant- og cafemiljø - ligeledes indkøbs- og transportmuligheder. Blandt andet få skridt væk fra Østerport Station og Metroen, der gør det muligt at være overalt i København og Kastrup Lufthavn på under 20 minutter.

Liebhaveri i særklasse!