Upsalagade 18, 2. th.

2100 København Ø

  • Ejerudgift 15.048
  • Boligareal 264
  • Værelser 7
  • Energimærke E

Sjældent udbudt herskabslejlighed i det svenske kvarter med udsigt, 2 altaner, elevator og erhverv

Velkommen til Upsalagade - Her får du 460m2. Herunder 264 m2 boligareal med en rød tråd fordelt på 3 stuer en suite med altan og udsigt, oval spisestue, køkkenalrum med sydvestvendt altan, køkkenalrum, 3 gode soveværelser, 2 badeværelser, fordelingsgang og entré.

Endvidere 196 m2 erhverv i ejendommens kælder med særskilt skøde.

Denne højloftede lejlighed indeholder sildebensparket, smuk stuk, dekorative rosetter, fine fyldningsdøre, høje paneler, radiatorskjulere m.v.

De store vinduespartier forsyner naturligvis lejligheden med et fantastisk lysindfald.

Hvidt klassisk køkken med spiseplads og adgang til solrig altan.

3 stuer en suite mod gaden med naturskøn udsigt til trækronerne på Kirkegården. Adgang til altan fra det gamle herreværelse.

Den ovale spisestue er enestående. Unik stuk og dekorative rosetter. Fantastisk sydvestvendt vinduesparti. Flotte fyldningsdøre med fine udskæringer. Her er plads til hele familien.

3 gode soveværelser og 2 badeværelser.

Uanset, hvordan I vælger at indrette de mange kvadratmeter, er mulighederne mange.

Ejendommen, der er opført i 1898, fremstår flot og velholdt med elegante udskæringer, detaljer m.v. Stort og præsentabelt indgangsparti og opgang med smukt trappeløb og elevator. Flotte, massive hoveddøre med balustre og fine udskæringer. Til lejligheden hører eget loftrum. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter til ejerforeningen.

Fra gårdsiden er der direkte afgang til erhversvarealet på 196 m2 beliggende i ejendommens kælder med særskilt skøde.

Topbeliggende på én af Østerbros absolut bedste, mest celebre og mondæne adresser, hvor ejendommene pryder gadebilledet. Upsalagade ligger få skridt fra rekreative områder som Østre Anlæg, Kastellet, gåafstand til København Centrum, Strøget, restaurant-
og cafemiljø, samt få skridt fra indkøbs- og transportmuligheder på Østerport, der gør det muligt at være overalt i København og Kastrup Lufthavn på under 20 minutter.

Liebhaveri i særklasse!