Valkendorfsgade 7B, st.

1151 København K

  • Pris 6.000.000
  • Ejerudgift 3.464
  • Boligareal 84
  • Værelser 2
  • Energimærke C

Topmodene drømmelejlighed med stor altan i hjertet af København

Denne skønne lejlighed byder på 84 kvadratmeter boligareal fordelt på et stort køkkenalrum i forlængelse af stor stue med udgang til altan, værelse med indbyggede skabe og et badeværelse.

Lejligheden er renoveret fra A til Z og indeholder en masse fine detaljer. Køkkenet er fra Hanstholm og fremstår flot, hvidt og klassisk med masser af tilvalg. Der er indbyggede skabe fra Hanstholm i lejlighedens entré og soveværelse, så der er en rød tråd. Det flotte plankegulv er gennemgående i lejligheden undtaget badeværelset, hvor der er grå fliser, gulvvarme, vaskesøjle, vindue og hele molivitten. Samtidig er hoveddøren netop blevet udskiftet med det nyeste udstyr indenfor sikkerhedsdøre.

Altanen, der er overdækket, vender ud imod den hyggelige baggård. Der er altså fred og ro. Man kan altid have altandøren stående åben eller side ude på altanen og nyde stilheden, uden at bemærke at du befinder dig midt i hjertet af København.

Til lejligheden hører et kælderrum. Endvidere vil der være en nem mulighed for at etablere et ekstra værelse ved opsætning af en enkelt væg, som vist på den alternative plantegning.

Ejendommen, der er opført i 1853, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil. Den flotte ejendom blev totalt renoveret i 2012. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter.

Du finder denne charmerende lejlighed på en af Københavns hyggeligste brostensbelagte gader. Den er beliggende mellem Strøget og Gråbødre Torv. Du er samtidig tæt på grønne områder såsom Kongens have og Ørstedsparken. Valkendorfsgade er placeret tæt på en masse butikker, hyggelige restuarant- og cafeer samt en masse flotte ejendomme. Derudover er man altid tæt på offentlige transport og metro, der gør det muligt at være overalt i København på under 20 minutter.

Alt i alt en perfekt indflytningsklar lejlighed, der rummer af sjæl og charme med stor altan og top beliggenhed.

Velkommen til Valkendorfsgade 7B, st.!