Valkendorfsgade 9, 1. mf.

1151 København K

  • Ejerudgift 4.127
  • Boligareal 73
  • Grundareal 459
  • Værelser 2
  • Energimærke C

What's not to like?

Topmoderne lejlighed med stor altan totalrenoveret fra A-Z beliggende i hjertet af København

På Valkendorfsgade gemmer sig en smuk og klassisk herskabslejlighed med højt til loftet og masser af autentisk charme, der går godt hånd i hånd med det moderne touch.

Herligheden byder på 73 kvadratmeter fordelt på stort køkkenalrum med adgang til altan, stort værelse med indbyggede skabe og adgang til altan, stort badeværelse og entré.

Lejligheden er totalrenoveret fra A-Z og indeholder finde detaljer. Ny køkken med masser af tilvalg, nye indbyggede skabe i samme design, nyt bad med gulvvarme m.v. Det flotte plankegulv er gennemgående i lejligheden. Nyt el (freset ind i væggene), filt på væggene, nye fortsatsvinduer m.v. Endvidere forsyner de store vinduespartier naturligvis boligen med et fantastisk lysindfald.

Ejendommen, der er opført i 1853, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil. Bagved ejendommen finder I et hyggeligt gårdmiljø. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter. Endvidere er der etableret elevator i ejendommen.

Topbeliggende på en af byens absolut hyggeligste brostensbelagte gader, finder du denne lejlighed helt stille liggende mellem Strøget og bag Gråbrødretorv. Ejendommen skiller sig ud med sin hyggelige Skagensgule farve i den fashionable gade. Omkring Valkendorfsgade er der flotte butikker, specialbutikker, samt hyggeligt restaurant- og cafémiljøet, smukke ejendommen som pryder gaderne m.v. Derudover tæt på offentlig transport og metro, der gør det muligt at være overalt i København på under 20 minutter. Alt i alt perfekt renoveret lejlighed med stor altan og attraktiv beliggenhed.