Valkendorfsgade 9, 2. mf.

1151 København K

  • Ejerudgift 3.069
  • Boligareal 74
  • Grundareal 459
  • Værelser 3
  • Energimærke C

Perfekt renoveret drømmelejlighed med stor altan

Topmoderne drømmelejlighed med stor altan totalrenoveret fra A-Z beliggende i hjertet af København

På Valkendorfsgade gemmer sig en smuk og klassisk herskabslejlighed på 2. etage med en perfekt floor plan og masser af autentisk charme, der går godt hånd i hånd med det moderne og minimalistiske touch.

Herligheden byder på 74 kvadratmeter fordelt på køkkenalrum med adgang til altan i forlængelse af stor stue, stort værelse med indbyggede skabe og adgang til altan, stort badeværelse og entré med indbyggede skabe.

Lejligheden og ejendommen er totalrenoveret fra A-Z og indeholder fine og charmerende detaljer. Nyt hvidt køkken fra Hanstholm med masser af tilvalg, nye indbyggede skabe fra Hanstholm i samme design, nyt bad med gulvvarme, vaskesøjle, m.v. Det flotte plankegulv er gennemgående i hele lejligheden pånær badeværelset, hvor der er flotte klinker. Nyt el (fræset ind i væggene), filt på væggene, nye fortsatsvinduer, nye døre, m.v. Endvidere forsyner de store vinduespartier og de store altandøre naturligvis boligen med et fantastisk lysindfald.

Endvidere er der nem mulighed for etablering af et ekstra værelse ved opsætning af en enkelt væg som vist på den alternative plantegning.

Ejendommen, der er opført i 1853, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil. Ejendommen blev totalrenoveret i 2012. Bagved ejendommen finder I et hyggeligt gårdmiljø. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter. Endvidere er der etableret elevator i ejendommen. Til ejerlejligheden hører et kælderrum.

Topbeliggende på en af byens absolut hyggeligste brostensbelagte gader, finder du denne lejlighed helt stille liggende imellem Strøget og Gråbrødre Torv. Ejendommen skiller sig ud med sin hyggelige Skagensgule farve i den fashionable gade. Omkring Valkendorfsgade er der flotte butikker, hyggeligt restaurant- og cafémiljø samt smukke ejendomme. Derudover tæt på offentlig transport og metro, der gør det muligt at være overalt i København på under 20 minutter. Alt i alt perfekt renoveret drømmelejlighed med stor altan og attraktiv beliggenhed.

Velkommen til Valkendorfsgade 9, 2. mf!