Ved Amagerport 9, 5. TH.

2300 København S

  • Ejerudgift 2.697
  • Boligareal 83
  • Værelser 3
  • Energimærke E

Lys og flot herskabslejlighed beliggende øverst i hjertet af Amagerbro

Her er en mulighed for at erhverve sig en lys og flot herskabslejlighed, der emmer af sjæl og charme.

Herligheden byder på 83 kvadratmeter boligareal fordelt på 2 stuer en suite, køkken, stort soveværelse, badeværelse og entré. Uanset, hvordan I vælger at indrette kvadratmeterne, er mulighederne mange.

Lejligheden indeholder detaljer såsom fine stuklofter, dekorative rosetter, fyldningsdøre, paneler, flotte plankegulve, m.v., der går godt hånd i hånd med det moderne touch. Endvidere forsyner de store vinduespartier naturligvis boligen med et fantastisk lysindfald.

Snedkerlavet originalt og velholdt køkken med klassiske detaljer, flotte overskabe i samme stil, træbordplade, integreret hårde hvidevarer m.v. Herunder gaskomfur, ovn, køle-/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine m.v.

Flot og klassisk renoveret badeværelse renoveret med hvide vægge, grå fliser, hvidt bademøbel, seperat brus, gulvvarme, vindue m.v.

Ejendommen, der er opført i 1913, fremstår velholdt og præsentabel i sin byggestil. Bagved ejendommen finder I en stor og hyggelig gårdhave. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter til ejerforeningen.

Beliggende på grænsen mellem Amager og Christianshavn med det hyggelige handelsliv i området med et bredt udvalg af specialbutikker, restaurant- og cafémiljø, dagligvarerbutikker, m.v. Tæt på Christianshavns kanaler og grønne volde, tæt på Havnebadet på Islands Brygge, tæt på Amager Strandpark m.v. Endvidere beliggende i gåafstand til indkøbsmuligheder og offentlig transport. Blandt andet metro, hvorfra du kan være overalt i København og Kastrup Lufthavn på under 20 minutter.

Kort sagt lys og charmerende herskabslejlighed beliggende øverst i hjertet af Amagerbro.