Ved Fortunen 13

2800 Kongens Lyngby

  • Pris 8.000.000
  • Ejerudgift 6.916
  • Boligareal 151
  • Grundareal 1.184
  • Værelser 5
  • Energimærke B

Sjældent udbudt idyllisk hus med Dyrehaven "i baghaven", der smukt kombinerer charmerende detaljer og moderne touch

Her får du 183 m2 med en rød tråd fordelt på 2 stuer en suite, køkken, master bedroom, 2 gode værelser, badeværelse, gæstetoilet, repos, fordelingsgange og en stor tilbygning, der nemt kan renoveres i samme stil som resten af huset og inddrages i boligarealet. Herunder 151 m2 boligareal samt 32 m2 yderligere i tilbygningen.

De fine detaljer og den autentiske charme er smukt kombineret med et minimalistisk, moderne touch. Indeholder flotte plankegulve, charmerende skodder, dekorative rosetter, detaljer i messing, m.v., der går godt hånd i hånd med topmoderne touch, toptjekket badeværelse, nyt el, filt på væggene, indbyggede snedkerlavede skabe, VOLA armaturer, m.v. Ejendommen er nænsomt renoveret med et kvalitetsbevidst materialevalg.

I værelserne, master bedroom og i gangen er der indbyggede, snekerlavede skabe.

Ejendommen, der er opført i 1930 og renoveret for nylig, fremstår flot og velholdt i sin byggestil. Bemærk de lave ejerudgifter.

Topbeliggende med Dyrehaven "i baghaven" - i en af de absolut hyggeligste kvarterer - hvor der findes et væld af rekreative områder. Fortunen er et gammelt skovfogedsted på kongernes jagtvej til Dyrehaven og har fået sit navn efter lykkens gudinde, fru Fortuna. Her pryder ejendommene gadebileldet. På det højeste bakkedrag, der er det højeste punkt i Dyrehaven med knap 50 m. over havet, knækker hegnslinjen i en ret vinkel, hvilket er den bedste vej ind til Dyrehaven fra Ibstrup Slot. Her ligger Fortunen og Hjortekær umiddelbart vest for Eremitagesletten i Jægersborg Dyrehave. Nord for Hjortekær løber Mølleåen. I selve Hjortekær ligger Fortunfortet, endvidere findes et grønt fritidsområde samt Dyrehavegårds jorder, der er udlagt til rekreativt formål. Endvidere tæt på Raadvad, der er en gåtur værd i bedste Morten-Korch-stil. Kort sagt et idyllisk knudepunkt, hvor vejene breder sig i en vifte langs Dyrehavens centrum til Stokkerup, Klampenborg og kysten. Tæt på eftertragtede skoler og børnehaver, gode indkøbsmuligheder og offentlig transport, der gør det muligt at være i København og Kastrup Lufthavn på under 20 minutter.

Liebhaveri i særklasse!