Vedbæk Strandvej 477

2950 Vedbæk

  • Pris 26.000.000
  • Ejerudgift 13.961
  • Boligareal 296
  • Grundareal 1.609
  • Værelser 10
  • Energimærke A2010

Plug and play i Vedbæk

Velkommen til Vedbæk Strandvej - Her får du ca. 300 m2 boligareal, der er totalrenoveret fra A-Z med en gennemgående rød tråd, hvor der er tænkt over hver en detalje og kvalitetsbevidste materialevalg. Denne smukke ejendom indeholder stort køkkenalrum, 2 stuer, masterafdeling med walk-in closet og badeværelse, derudover 4 gode værelser, plus badeværelse og gæstetoilet, bryggers, repos, trappeløb og hall. Endvidere i forlængelse af bryggers er der et ekstra værelse med seperat badeværelse, hvor der er plads til au-pair, ekstra kontor eller til opbevaring. Mulighederne er mange!

Allerede fra man er kørt gennem den elektriske port, bliver man mødt af den fantastiske anlagte indkørsel. Her finder man garagen med plads til 2 biler, der er opført i samme stil som ejendommen. Herfra bliver du ledt hen til det fantastiske indgangsparti.

Køkkenalrummet, der er hjertet i huset og hvor der er plads til hele familien kan samles, rummer både kvadratmeter og kubikmeter med en enorm loftshøjde på næsten 6 meter, hvilket giver masser af luft og volumen i rummet. Store vinduespartier sørger for et fantastisk lysindfald.

Køkkenet er fra det tyskemærke LEICHT med masser af tilvalg og gennemgående Miele hårde hvidevarer. Fra køkkenalrummet er der direkte udgang til den hyggelige overdækket terrasse, hvorfra man kan nyde de dejlige og rolige omgivelser i haven.

I forlængelse af køkkenalrummet, bag gaspejsen, finder man stuen. I forlængelse af stuen har vi tv stuen, der nemt kan indrettes som kontor.

På husets første sal er der master afdelingen, der indeholder master bedroom, walk-in-closet og badeværelse. I master bedroom er der en fransk altan, hvor der er udsigt over den skønne have. Derudover er der 4 gode værelser og stort badeværelse.

Endvidere er der gulvvarme i hele huset!

Ejendommen, der er opført i 2013, fremstår flot, moderne og præsentabel i sin byggestil. Smuk hvidpudset ejendom med sorte sprossede vinduer og sort tag.

Beliggende på en 1.609 m2 stor og skøn grund. Haven, der er ugeneret og tophyggelig, er smuk beplantet og med en masse cozy spots, der gør at man kan nyde haven hele dagen. Fra baghaven er der en låge med direkte udgang til skønne naturområder.

Topbeliggende på én af Vedbæks bedste adresser, hvor ejendommene pryder gadebilledet og både naturen og byen er nær. Vedbæk Strandvej ligger få skridt fra rekreative områder- såsom havnen, vandet og grønne områder m.v.. Endvidere tæt på forretninger, restuarant- og cafemiljø, skoler, indkøbs- og transportmuligheder.

Liebhaveri i særklasse!