Vesterfælledvej 66E, 5. 3.

1799 København V

  • Ejerudgift 3.689
  • Boligareal 66
  • Grundareal 9.269
  • Værelser 3
  • Energimærke A2020

Vidunderlig penthouse med storslået udsigt over Carlsberg Byen.

Vidunderlig penthouse med storslået udsigt over Carlsberg Byen.

Her finder du en eksklusiv penthouselejlighed med panoramaudsigt over Carlsberg Byen og Humleby samt udgang til tagterrassen fra alle boligens rum. Her får du - ud over lejlighedens
velindrettede og lyse 66 m2 - både en privat, vestvendt tagterrasse på 10 m2 og en fælles østvendt tagterrasse, som du deler med kun to nabolejligheder.

Lejligheden er beliggende i Krøyer Hus i Carlsberg Byen - på grænsen mellem det gamle Vesterbro og det nye bykvarter. Herfra er du tæt på alt det bedste fra café- og butikslivet på Vesterbro, Søndermarken og Frederiksberg Have samt S-tog og den nye Metrostation.

Fra lejlighedens entré træder du ind i det lyse og åbne køkken-alrum, hvor de store panoramavinduer sikrer et fantastisk lysindfald. Her er der direkte adgang til den store, private tagterrasse, hvorfra du kan nyde solen allerede fra middagstid og helt indtil solnedgang. Her har du en suveræn og ugenert udsigt ud over det fredede Humlebys charmerende tagrygge, Søndermarken og de ikoniske gamle bygninger og kobberspir i Carlsberg Byen.

Lejligheden rummer desuden to rummelige soveværelser med indbyggede skabe. Det ene værelse, som du finder i forlængelse af køkken-alrummet, har egen adgang til den private tagterrasse. På den modsatte side af lejligheden finder du det andet soveværelse, hvorfra der er direkte adgang til den fælles tagterrasse, hvor du kan nyde morgensolen.

Lejligheden rummer ligeledes et stort badeværelse i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet i et stilrent design af god kvalitet med et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplanker i eg fra Junckers - og der er gulvvarme i hele lejligheden. Det grebsløse. minimalistiske køkken er fra HTH med armaturer fra Grohe og hårde hvidevarerne fra Miele.

Denne spektakulære ejendom er tegnet af Entasis. Under ejendommen er der parkeringskælder med direkte adgang til lejlighedens opgang samt ejendommens fælleslejlighed, som den veldrevne ejerforening har råderet over.

Denne penthouselejlighed er til den stilbevidste køber, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller blændende udsigt!

For fremvisning, spørgsmål eller yderligere oplysninger, kan Camilla Thouber kontaktes direkte på telefon 2222 4455.