Om Camilla Thouber

Ring 2222 4455 for nærmere info

Om

Vi kender markedet – og sælger ejendomme som var det vores egne.

Du skal vælge os, når du skal sælge din ejendom, fordi vi har et stort kendskab til salg af ejendomme. Vores geografiske udgangspunkt er København, Frederiksberg, Nordsjælland og omegn. Qua mange år i branchen, har vi nok et af de største netværk indenfor ejendomsbranchen, hvilket kræver mange år at opbygge. Grundlæggende sælger vi ejendomme som var det vores egne. Vi har altid flere købere fra vort kartotek, der venter på den helt rigtige ejendom til deres behov.

Vi prøver hele tiden at omgås og samarbejde med de bedste fagfolk for at få det bedste udbudsmateriale, og være synlig de steder, det forventes i dagens omskiftelige marked.

Når du vælger os til at sælge din ejendom, skal du forvente et engageret ejendomsmæglerfirma, der lytter, analyserer, følger opgaverne til dørs og involverer sig ud over det forventede. For os er det ikke kun et arbejde, men nærmere en livsstil – for vi elsker det vi laver!

Ejendomsmægler Camilla Thouber

Ejendomsmæglerfirmaet og ansatte er medlem af Danske Ejendomsmæglerforening og Ejendomsmæglerne.

Camilla Thouber er udnævnt som medlem i Vurderingsankenævnet i indeværende funktionsperiode med vurderingsfaglig indsigt.

Tillige i forbindelse med Ejendomsmæglerfirmaets oplysningspligt, skal oplyses, at ejendomsmæglerfirmaet er forsikret for ansvarsforsikring og garantistillelse via Dansk Ejendomsmæglerforening hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1., DK-2100 København Ø.